jQuery Slider

BDF voor BEDRIJVEN

Internationaal ondernemen

Via onze Europese netwerken helpen we ondernemers met internationale ambities.

BDF is officiële partner van de twee grootste Europese adviesnetwerken: Enterprise Europe Network en European Business Innovation Center Network.

Ook organiseren we internationale handelsmissies en ondersteunen we ondernemers met exportplannen door middel van een soft landing programma.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inqubator Leeuwarden

BDF heeft sinds 2010 een eigen incubator, een broedplaats voor startende ondernemers. Inqubator Leeuwarden is dé hotspot voor studenten, startups en professionals die een goed idee hebben voor een nieuw bedrijf.

De incubator biedt hen kantoorlocatie, praktische ondersteuning en een netwerk aan startende ondernemers met ambitie en groeiwens.
Inqubator Leeuwarden is gevestigd in de binnenstad van Leeuwarden in het historische Kanselarij gebouw. Speciaal voor watertechnologie bedrijven is er de Water Inqubator locatie op de WaterCampus Leeuwarden.

Zie www.inqubator.nl of neem contact met 058-8458044.

Fryslân House

Het Fryslân House is een gedeelde kantooraccommodatie in Amsterdam, Riga en New York. Het Fryslân House is ingericht met werkplekken en een vergaderruimte. Het fungeert als nevenvestiging van de deelnemende bedrijven, zij kunnen hun doelmarkt van dichtbij bewerken. Het is uitermate geschikt om potentiële klanten te ontvangen, zonder dat zij de ‘grote’ afstand naar Friesland moeten overbruggen.

De Fryslân Houses zijn bedoeld voor bedrijven die nieuwe markten willen aanboren of beter willen bedienen. De Fryslân House faciliteiten worden gedeeld met andere bedrijven, wat lage kosten en een laag risico betekent bij het verkennen van nieuwe markten.

Meer info via www.fryslanhouse.nl of neem contact op met Lennard voor de mogelijkheden.

 

BDF vormt de schakel tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Zowel regionaal in Friesland als internationaal.

bdf artikel Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Via onze Europese netwerken helpen we ondernemers met internationale ambities.
BDF is officiële partner van de twee grootste Europese adviesnetwerken: Enterprise Europe Network en European Business Innovation Center Network.

Ook organiseren we internationale handelsmissies en ondersteunen we ondernemers met exportplannen door middel van een soft landing programma.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

bdf Be Your Own Boss

Be Your Own Boss

BDF heeft een hart voor startende ondernemers.

We hanteren verschillende modellen om starters te coachen en ondersteunen. Een van de ontwikkelde methoden die we gebruiken is Be Your Own Boss (BYOB). BYOB combineert ondernemerschapsonderwijs, bedrijfsontwikkeling en creatieve leerwegen om mensen te stimuleren een bedrijf te starten.

Onze handboeken voor starters en coaches zijn beschikbaar via de BYOB website.


bdf Meer cursussen en tools

Meer cursussen en tools

Behalve bovengenoemde concepten, cursussen en handige tools is BDF momenteel betrokken bij de ontwikkeling van verschillende andere producten t.b.v bedrijven.

Klik hier voor een overzicht van ideeën waar we op dit moment aan werken.


bdf Internationaal platform voor ondernemers

Internationaal platform voor ondernemers

BDF ontwikkelde in samenwerking een internationaal platform waar ondernemers hun kennis delen. 

Allemaal in zogenaamde ‘LEXSHAs’, kleine, aantrekkelijke pakketjes informatie. De LEXSHA’s variëren van ‘My 30 cash flow top tips’ tot ‘The Consultative Selling Process’.

Het platform biedt ook een Nederlandstalige training over hoe je een LEXSHA maakt.

Bezoek het platform


bdf Ikstarteenfoodtruck.nl

Ikstarteenfoodtruck.nl

Streetfood wordt steeds populairder. Food truck festivals en mobiele keukens op markten en muziekfestivals behoren tot het moderne straatbeeld. Het runnen van een succesvol streetfood bedrijf is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft BDF een cursus ontwikkeld dat startende ondernemers, naast praktisch kennis en advies, het vertrouwen geeft om een succesvol en winstgevend streetfood bedrijf te runnen.

Ga naar ikstarteenfoodtruck.nl


bdf Subsidieadvies en begeleiding

Subsidieadvies en begeleiding

BDF adviseert bedrijven over subsidiemogelijkheden en ondersteunt hen in het proces. Voor bedrijven die niet regelmatig met subsidies en rapportages te maken hebben, kan dit ingewikkelde en tijdrovende materie zijn. BDF begeleidt het hele proces: van aanvraag tot en met afwikkeling van de subsidieaanvraag.

We hebben o.a. ervaring met de regelingen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, Gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân en de Europese Commissie.

Neem contact op met Erna voor meer informatie: 058-8458045.


laatste foto alle paginas2

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de BDF nieuwsbrief.BDF nieuwsbrieven