jQuery Slider

BDF voor BEDRIJVEN

Internationaal ondernemen

Via onze Europese netwerken helpen we ondernemers met internationale ambities.

BDF is officiële partner van de twee grootste Europese adviesnetwerken: Enterprise Europe Network en European Business Innovation Center Network.

Ook organiseren we internationale handelsmissies en ondersteunen we ondernemers met exportplannen door middel van een soft landing programma.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inqubator Leeuwarden

BDF heeft sinds 2010 een eigen incubator, een broedplaats voor startende ondernemers. Inqubator Leeuwarden is dé hotspot voor studenten, startups en professionals die een goed idee hebben voor een nieuw bedrijf.

De incubator biedt hen kantoorlocatie, praktische ondersteuning en een netwerk aan startende ondernemers met ambitie en groeiwens.
Inqubator Leeuwarden is gevestigd in de binnenstad van Leeuwarden in het historische Kanselarij gebouw. Speciaal voor watertechnologie bedrijven is er de Water Inqubator locatie op de WaterCampus Leeuwarden.

Zie www.inqubator.nl of neem contact met 058-8458044.

Fryslân House

Het Fryslân House is een gedeelde kantooraccommodatie in Amsterdam, Riga en New York. Het Fryslân House is ingericht met werkplekken en een vergaderruimte. Het fungeert als nevenvestiging van de deelnemende bedrijven, zij kunnen hun doelmarkt van dichtbij bewerken. Het is uitermate geschikt om potentiële klanten te ontvangen, zonder dat zij de ‘grote’ afstand naar Friesland moeten overbruggen.

De Fryslân Houses zijn bedoeld voor bedrijven die nieuwe markten willen aanboren of beter willen bedienen. De Fryslân House faciliteiten worden gedeeld met andere bedrijven, wat lage kosten en een laag risico betekent bij het verkennen van nieuwe markten.

Meer info via www.fryslanhouse.nl of neem contact op met Lennard voor de mogelijkheden.

 

BDF vormt de schakel tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Zowel regionaal in Friesland als internationaal.

bdf artikel Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Via onze Europese netwerken helpen we ondernemers met internationale ambities.
BDF is officiële partner van de twee grootste Europese adviesnetwerken: Enterprise Europe Network en European Business Innovation Center Network.

Ook organiseren we internationale handelsmissies en ondersteunen we ondernemers met exportplannen door middel van een soft landing programma.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

bdf BDF is Social Challenge Node

BDF is Social Challenge Node

BDF is geselecteerd om één van de 20 knooppunten in Europa te worden van het Social Challenges Innovation Platform. Dit platform is een marktplaats voor sociale innovatie waar bedrijven...


bdf Lean Landing

Lean Landing

BDF is lid van het Lean Landing netwerk, een netwerk van 26 incubators in Engeland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Via dit netwerk helpen we startende ondernemers buitenlandse markten te betreden...


bdf ROOTS: Ontdekken kansen Erfgoedtoerisme

ROOTS: Ontdekken kansen Erfgoedtoerisme

ROOTS maakt het voor kleine toeristische ondernemingen mogelijk om in te spelen op de kansen en mogelijkheden die Erfgoedtoerisme biedt. 


bdf ikstarteenfoodtruck.nl

ikstarteenfoodtruck.nl

Food truck festivals en mobiele keukens op markten en muziekfestivals behoren tot het moderne straatbeeld. Het runnen van een succesvol streetfood bedrijf is niet altijd even makkelijk en daarom heeft BDF een cursus ontwikkeld voor startende ondernemers.

 

Als aanvulling op de start-up cursus heeft BDF een gratis cursus ontwikkeld om je bedrijf verder te laten groeien.


bdf Fuck up Nights Leeuwarden

Fuck up Nights Leeuwarden

BDF heeft het wereldwijde Fuck Up Nights concept naar Friesland gehaald. Dit concept komt uit Mexico en is inmiddels in meer dan 200 steden in de wereld georganiseerd.

Tijdens een Fuck up Night vertellen ondernemers over hun ...

 


bdf Be Your Own Boss

Be Your Own Boss

BDF heeft een hart voor startende ondernemers. We hanteren verschillende modellen om starters te coachen en ondersteunen. Een van de ontwikkelde methoden die we gebruiken is Be Your Own Boss...


bdf Bedrijfsoverdracht, een bedrijf kopen of verkopen

Bedrijfsoverdracht, een bedrijf kopen of verkopen

BDF heeft Piet Regnerus ondersteund bij de ontwikkeling van zijn boek over bedrijfsoverdracht. Via het TOK-TOC netwerk ontdekten wij dat...


bdf Business Model Canvas

Business Model Canvas

BDF heeft korte modules ontwikkeld voor alle zogenaamde 'building blocks' van het Business Model Canvas. Deze helpen je om....


bdf RESTART - herstartende ondernemers

RESTART - herstartende ondernemers

Ben je een ondernemer die opnieuw wil beginnen dan zijn wij er om je daarbij te helpen. Ons RESTART initiatief is gericht op ...

 


laatste foto alle paginas2

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de BDF nieuwsbrief.BDF nieuwsbrieven
2018
april juli
2017
feb - jun - okt